Oświadczenie prezesa Stali Głowno

Marek Dratkiewicz, prezes Stali Głowno, wystosował do naszej redakcji oświadczenie będące odpowiedzią na artykuł Skandaliczny Finał Klubowej Wigilii. O sprawie poinformował opinię publiczną Nowy Łowiczanin, a artykuł z lokalnego tygodnika zacytował między innymi nasz portal. Poniżej oświadczenie prezesa Stali (pisownia i składnia oryginalna).

keeza komplety sportowe

/…/W związku z artykułem który ukazał się na państwa portalu ,proszę o zaprzestanie przetwarzania nieprawdziwych informacji uderzających w KS STAL GŁOWNO ,
Przywoływanie nazwiska trenera i jego funkcji w mieście jest bardzo nie na miejscu ,wypowiedzi zamieszczone w artykule jako rzekome trenera Tomasza Lenarta są przekłamane i nieprawdziwe. W związku z tym ze po raz kolejny w komentarzach zamieszczonych pod państwa artykułami są obrażani ludzie związani z Klubem tj prezes ,trener ,zawodnicy z imienia nazwiska prosimy o udostępnienie danych tych osób ,adresu IP, w celu wszczęcia postępowania o zniesławienie
Zwracam się również z prośbą o nieużywanie i usunięcie zwrotu piłkarze Stali Głowno ponieważ sprawa dotyczy jednego człowieka.

MAREK DRATKIEWICZ
PREZES ZARZĄDU
Subskrybuj
Powiadom o

17 komentarzy
Inline Feedbacks
FanPiłki
1 rok temu

kolejne artykuły wychodzą w Wieściach Głowna na temat tej wigilii, a wystarczyło „przepraszam”. Nie chciało prezesowi przejść przez gardło, lepiej sr@ć do własnego gniazda.

Adam
1 rok temu

Czyli coś jest na rzeczy zamiast atakować można przeprosić za zamieszanie i spróbować wyjaśnić dla dobra klubu i piłkarzy…..ktoś udaje Greka